HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

MAHMUT UTKU GÜLÜMSER İMZALADI

Harmandalı Spor dış transferde geçen sezonun dikkat çeken defans oyuncusu, Mahmut Utku GÜLÜMSER’i kadrosuna dahil etti.

MAHMUT UTKU GÜLÜMSER ; ” Harmandalı spor Kulübü’nün Şampiyonluk yolunda bende varım…” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , sezon hazırlıklarına devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Damlacık Yaylaspor ‘da forma giyen, 1990 doğumlu başarılı stoper Mahmut Utku GÜLÜMSER’i renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Mahmut Utku GÜLÜMSER hazır bulundu.

Mahmut Utku GÜLÜMSER ” HARMANDALI SPOR KULÜBÜ’NÜN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BENDE VARIM…”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten başarılı defans oyuncusu Mahmut Utku GÜLÜMSER yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi. Hep birlikte başarmak için buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “MAHMUT UTKU’YU KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Başkan ALBAZ “Başarılı oyuncu Mahmut Utku GÜLÜMSER kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla yeni sezonda başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

MAHMUT UTKU GÜLÜMSER KİMDİR ;

11 Nisan 1990 İzmir doğumlu başarılı defans oyuncusu Mahmut Utku Gülümser futbola 2012 yılında Altay’da başladı. 3 sezon Altay forması giyen oyuncu sırasıyla ; ÇAMDİBİ SPOR, KARŞIYAKA (3 sezon), ALTAY , KEPEZ BELEDİYESPOR (3 sezon) , DİKİLİ ÇANDARLI GÜCÜ SPOR , MURATPAŞA BELEDİYE SPOR , SULTANGAZİ SPOR, ÇİĞLİ BELEDİYESPOR , İZMİRSPOR, KEPEZ BELEDİYESPOR, KEMALPAŞA ESNAFGÜCÜSPOR, TORBALISPOR, ÖZÇAMDİBİSPOR, BORNOVA HİTAB SPOR ve DAMLACIKYAYLA SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.