HABERLERÖZEL HABER

“İZMİRSPOR HER ŞEYİM…”

ERDEM AĞAÇ ; “ İzmirspor benim Ailem, Her Şeyim. Bir his Takımı.7 yaşında tanıştığım İzmirspor’umda 11 yıldır malzemecilik yapıyorum. Böyle bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Hangi ligde olursa olsun, İzmirspor bir ayrıcalıktır…”

Nevzat Güzelırmak İzmir süper amatör lig, 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İzmirspor’da herkes onu tanıyor .

Çünkü soyunma odasına ilk giren ve sahaya ilk çıkan kişi o. Bütün malzemeler ondan sorulur. Topların dışarı kaçmasına en çok üzülen ama işini de en çok severek yapan kişidir O… Evet Erdem Ağaç’tan bahsediyoruz. Tam 11 yıldır malzemeci olarak İzmir’in tarihi ve köklü kulübü İzmirspor’da görev yapıyor.

Bizimde merak ettiklerimizi kendisine sorduk. Bu emektar, güzel insanı daha yakından tanımak istedik. Tek tek bütün sorularımızı cevapladı. Sevinçlerini, Üzüntülerini, duygularını ve düşüncelerini anlattı. Erdem Ağaç “Bu sene İzmirspor olarak çok iyi başladık ve hedefimiz belli “ dedi.

Sayfamıza çok özel açıklamalarda bulunan Erdem Ağaç ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajla sizleri baş başa bırakıyoruz…

ERDEM AĞAÇ KİMDİR, KISACA KENDİNİ TANITIRMISIN ve NEDEN İZMİRSPOR ?

03.08.1989 Konya Akşehir doğumluyum.1997 yılında İzmir Eşrefpaşa semtine geldim. İlk olarak 7 yaşında abim Erol Ağaç ile birlikte ilk kez İzmirspor maçına gelmiştim ve o maçın atmosferinde tüylerimin diken diken olduğunu ve tarif edemediğim bir heyecan yaşadım. Bununla beraber İzmirspor kulübünün bir his takımı olduğunu anlamıştım ve zaten o günden İzmirspor maceram başlamıştı.

KAÇ SENEDİR BU İŞİ YAPIYORSUN ?

Malzemeciliği yaklaşık 11 yıldır Yapıyorum.

İZMİRSPOR SENİN İÇİN NE ANLAMA GELİYOR ?

Yıllardır burada herkes bir aile. İyi günde kötü günde birbirimize sarıldık. Zaten diğer kulüplerden farkımızda bu. Biz birbirimizi bir aile olarak görüyoruz . Başkanlarımızdan tutunda yöneticilerimiz her zaman benim destekçim. Kısaca İzmirspor benim ailem ve her şeyimdir.

HİÇ UNUTAMADIĞIN BİR MAÇ ?

1.lig final maçı…Siirt Jetpa spor maçında top toplayıcı olarak yer almıştım ve hiç unutamamıştım.

ÇOK SEVİNDİĞİN BİR MAÇ ?

2017/2018 sezonunda uzun seneler sonra ŞAMPİYON olduğumuz İzmirspor -Torbalıspor Play-Aut maçında çok sevinmiştim.

SENİ EN ÇOK ÜZEN BİR OLAY ?

Beni en çok üzen olay: Denizli’de BAL Liginden ilk kez Süper Amatöre düşmüştük …

SON OLARAK İZMİRSPOR CAMİASINA SÖYLEMEK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VAR MI ?

Öncelikle Bu kulüpte olduğum için çok mutluyum. Beni Bu Süreçte topluma kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. İzmirspor kulübü bir ayrıcalıktır. Şu anda hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Bu süreçte gerek 7 ‘den 70’ e herkesin kırgınlıklarını, üzüntülerini bir kenara bırakıp İzmirspor’u bir an önce hakkettiği profesyonel liglere tam destekle geri getirmeliyiz çağrısında bulunuyorum. Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim. “

HABER -RÖPORTAJ ; Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.