HABERLER

HEYECAN DOLU 90 DAKİKA…

UFUK KAHRAMAN: “ALINAN BİR PUAN ÖNEMLİ”

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu’da kaleci Ali Emre Yanar ve Kaptan Ahmet İlhan Özek formları ile dikkat çekiyor. Ligde oynanan üç maçta 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alan takımda kaptan Ahmet İlhan Özek attığı gollerle öne çıkarken, kaleci Ali Emre Yanar da yaptığı kritik kurtarışlarla maçlara damga vuruyor.

GOLLERE DEVAM

Geçen sezon birçok kritik maçta gollere imza atan kaptan Ahmet İlhan Özek bu sezon da  gollerine devam ediyor. Sezonun ilk maçında Gençlerbirliği ile oynanan ve 3-3 sona eren maçta 2 gol birden atan tecrübeli oyuncu, Boluspor maçında da yine ön plana çıktı. Takımın mağlup olduğu dakikalarda takım arkadaşlarını ateşleyen tecrübeli oyuncu, penaltıdan bir gol atarken bir penaltı vuruşundan da faydalanamadı.

ALİ EMRE KALESİNDE DEVLEŞİYOR

Yine geçen sezon birçok maçta kritik kurtarışlara imza atan Ali Emre Yanar da Boluspor karşısında kalesinde adeta devleşti. Genç kaleci, birçok pozisyonda kalesinde ayakta kalmayı başarırken rakip takımın kazandığı penaltı atışında kalesini gole kapattı. Karşılaşmanın bitiminde Altınordulu futbolcular kaleci Ali Emre’yi başarılı futbolundan dolayı kutladı.

HEYECAN DOLU 90 DAKİKA

Altınordu ile Boluspor arasındaki mücadelenin ilk yarısı normal seyrinde devam ederken ikinci yarıda maç her iki tarafa da gitti geldi. Altınordu, 1-0 gerideyken Boluspor 75. dakikada İbrahim Balde’nin penaltı atışından yararlanamadı. Bu penaltıdan sonra Altınordu beraberlik için yüklendi ve 85. dakikada Ahmet İlhan Özek’in penaltıdan attığı golle beraberliği buldu. Heyecanın iyice arttığı son bölümlerde 88. Dakikada ev sahibi ekip Bregu ile penaltı kullandı. Ali Emre Yanar, penaltıyı çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise bu defa Altınordu penaltı kazandı. Ahmet İlhan Özek’in vuruşunda Boluspor kalecisi Çağlar Şahin Akbaba gole izin vermedi. Altınordulu futbolcular, penaltı atışı öncesinde Çağlar Şahin Akbaba’nın kalesinde çizgi ihlali yaptığı itirazında bulunsa da halen oyunu devam ettirdi. Mücadele de 1-1 sona erdi.

UFUK KAHRAMAN: DEPLASMANDA ALINAN BİR PUAN ÖNEMLİDİR

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Altınordu takımı, her geçen gün form yakalayacaktır. Bizim için Bolu maçı çok kritik bir virajdı. Geçen hafta evimizde kaybettiğimiz 3 puan vardı. Buraya da 3 puan almak için gelmiştik. Kaybedebilirdik. Son 90 artıda kazanabilirdik. Deplasmanda alınan 1 puan her zaman önemlidir. Altın değerinde 1 puandır.” dedi.

Kahraman, Altınordu olarak her zaman futbolu güzelleştirerek oynamak istediklerini ifade ederek, “Altınordu takımı olarak, ilkemiz şudur. Futbolu güzelleştirerek, izleyenlere seyir zevki vererek, yüksek tempolu futbol oynamaya çalışıyoruz. Bu hep böyle olacak zaten.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.