HABERLERÖZEL HABER

GÖRKEMLİ KUTLAMA…

Karabağlar Spor Kulübü Görkemli Şampiyonluk Gecesini 30 Ağustos Zafer Bayramında Kutladı.

İzmir Karabağlar’ın köklü kulübü, geçen sezon 1. Amatör Küme 9. Grup’ta namağlup şampiyon olan Karabağlar Spor Kulübü, Birlik Beraberlik Dayanışma ve Şampiyonluk Gecesi Kutlamasında Pınar Düğün Salonunda bir araya geldi. Kutlamaya kulüp yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve iş insanları katıldı.

Geçtiğimiz sezonu başarılı bir performans göstererek İzmir 1. Amatör Küme 9. Grup’ta namağlup şampiyonluğunu ilan eden Karabağlar Spor Kulübü, Birlik Beraberlik Dayanışma ve Şampiyonluk Kutlaması’nda bir araya geldi. Kulübe yardım yapılmasını da hedefleyen Karabağlar Spor Kulübü yöneticileri, şampiyonluk formasını ve şampiyonluk topunu açık artırma usulüyle satışını gerçekleştirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ; Kulüp Başkan Yardımcısı Sinan Mermercioğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasında ; “Büyük Önder Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından olmuştur. İstiklal Harbimizin 30 Ağustos Zaferiyle sonuçlanan tarihi kahramanlık destanı, bizim milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız güzide bir mirasımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası ve selameti uğruna mücadele veren kahraman şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Efe gösterisi sırasında, Şanlı Bayrağımız açıldı ve misafirler bu güzel gösteriyi ayakta alkışladı
Gecenin ilerleyen saatlerinde kulübün mevcut durumu ve kutlama hakkında açıklamalarda bulunan Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve sportif Direktör Sinan MERMERCİOĞLU; “Bugünü, bir daha asla tekrarlanmayacak olan bu anı yaşamak ve sizlerle paylaşmak için mücadele verdik. Bu gece bizimle birlikte olduğunuz, heyecanımızı paylaştığınız için şahsım ve yönetim kurulumuz adına katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Karabağlar İlçemizin en eski ve köklü spor kulübü olan Karabağlar Spor Kulübü’nü 1. Amatör Spor Kulübü olarak devraldık. Çok çalıştık ve inandık, şu anda bize inananlar siz değerli dostlarla bugüne geldik. Bir üst lig olan Süper Amatör Ligi’ne çıkarak, şampiyonluk kupası almamızda emek veren başta sporcularımıza ve bize maddi manevi katkı veren yanımızda olan siz değerli insanlarımıza işletmelerimize ve kurumlarımıza her zaman teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde konuştu.

Başkan yardımcısı Sinan Mermercioğlu yaptığı açıklamada ; ; Halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, ülkemizde topyekûn spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amacıyla spora emeği ve hizmeti geçmiş herkese teşekkür ederim. “dedi.

Öte yandan geceye destek veren iş insanlarına sırayla teşekkür plaketi verildi. Gün plaket verme töreniyle sonlanırken, H&M LİFE KOLTUK,ZETAJONES MOBİLYA,POYRAZ KUMAŞ,İNCEDEN KERESTE,ÖDEMİŞLİ ADEM USTA işletmeleri her zaman KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜNÜN yanındayız mesajı verdi.
Kulüp Başkanı Adem KUZU ve Başkan Yardımcısı SİNAN MERMERCİOĞLU,YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ; NURULLAH DEMİR,DERYA MERMERCİOĞLU,AHMET KARAOSMANOĞLU ve A Takım Hocası Antrenör DAVUT BULGAK Takımın Futbolcularıyla ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI.

ÇOK ÖZEL MUHTEŞEM GECEDEN GERİYE KALAN ÖZEL FOROĞRAFLAR İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ… ; https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3461650457418538/

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.