HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Flaş Transferler İmzaladı…

Yeşilyurt FK, 5 Önemli İsmi Renklerine Bağladı…

SON DAKİKA – Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grup takımı Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü , 5 önemli ismi kadrosuna dahil etti.

1999 doğumlu Emre Baran, 1987 doğumlu Yunus Aklan, 1994 doğumlu Çağın Vardar, 1996 doğumlu Alper Özsaraç ve 1991 doğumlu Orhan Ortaç Yeni Sezonda Karabağlar Yeşilyurt FK ile anlaştı.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grup takımlarından Yeşilyurt FK, bu hafta başlayacak lig için teknik sorumlu Turan Baskan yönetiminde yeni sezon çalışmalarına devam ediyor.

Karabağlar Yeşilyurt FK tesislerinde yapılan imza töreninde teknik sorumlu Turan Baskan, Sportif direktör Ümit Ortaç ve Transferler Emre Baran, Yunus Aklan, Çağın Vardar, Alper Özsaraç ve Orhan Ortaç hazır bulundu…

5 önemli ve tecrübeli isim imza sonrası çok özel açıklamalarda bulundu.

Karabağlar FK’dan gelen Yunus Aklan, Çağın Vardar ve Alper Özsaraç ; “Namağlup şampiyon takımdan, hedefi yüksek, şampiyonluğa oynayan Yeşilyurt FK’ya transfer olduk. Aile ortamı ve güzel transferler ile iyi bir hava yakalayıp yine hedefimiz şampiyon olmak. Sakatlıksız ve güzel bir sezon olması temennisiyle, tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İşçievleri spor’dan gelen 1999 doğumlu defans oyuncusu Emre Baran ; “ Yeni bir oluşumun içinde bende yer aldığım için çok mutluyum. Amacımız keyifli bir aile ortamında takım arkadaşlarım ile birlikte güzel Bir Sezon geçirmeyi diliyorum. “ dedi.

Dörtyolspor’dan gelen 1991 doğumlu kanat oyuncusu Orhan Ortaç ; “Yabancı olmadığım kendimi evimde gibi hissettim arkadaşlarım ve hocalarımla tekrardan çalışmak nasip oldu. Umarım güzel bir sezon bizi bekliyor. Hedefi olan bir camia içinde yer aldığım için çok mutluyum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Transfer sonrası başkan Turan Baskan ; “Uzun bir aradan sonra lig heyecanı yaşayacağımız için mutluyuz. Yeni sezon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni oyuncularımız aramıza katıldı ve antrenmanlara başladı. Transferlerimiz eksiklerimiz dahilinde devam edecek.Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt FK’nın bulunduğu 15.grupta bu hafta maçlar şu şekilde;

KARABAĞLAR BARIN SPOR – İZMİR 1461 SPOR

KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ – KARABAĞLAR YEŞİLYURT FUTBOL KULÜBÜ

YEŞİLYURT SPOR – KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR

UZUNDERE SPOR – İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.