HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Doğan Tarakci, Karabağlar Spor’da…

Karabağlar Spor dış transferde başarılı sol bek, Doğan TARAKCİ’yi renklerine dahil etti.

DOĞAN TARAKCİ, ” Karabağlar spor Kulübü’nün hedefleri ve projelerini gerçekleştirmek için buradayım… ”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , geçen sezon Gediz Futbol Kulübü’nde forma giyen başarılı sol bek , 1996 doğumlu Doğan TARAKCİ’ yİ kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU ile yeni transfer Doğan TARAKCİ hazır bulundu.

DOĞAN TARAKCİ ” KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ VE PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIM”

Yapılan imza töreni sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı sol bek 1996 doğumlu Doğan TARAKCİ yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

DOĞAN TARAKCİ KİMDİR ;

01 EYLÜL 1996 Doğumlu Doğan TARAKCİ Kuruçeşme spor kulübünde futbol hayatına başladı. 4 sezon burada başarıyla oynayan oyuncu sırasıyla ; 35 İZMİR KÜLTÜR SPOR , BUCA EFELER SPOR , GAZİEMİR ONUR SPOR, GEDİZ FK, GÜRALTAY SPOR, YEŞİLYURT SPOR ve en son yine Gediz Futbol Kulübü formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.