HABERLERÖZEL HABER

“ÇOK ÜZGÜNÜZ…”

ALTINORDU’DA SON DAKİKA GOLÜ ÜZÜNTÜSÜ

Spor Toto 1. Lig’de Samsunspor’a son dakika golü ile 2-1 mağlup olan Altınordu’da büyük üzüntü yaşanıyor. Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra toparlanan ve 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan kırmızı-lacivertli takım, Samsunspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen , 1 dakika sonraki gole engel olamadı. Berabere biteceği beklenen karşılaşma kaptırılan topun gol olması nedeniyle ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı ve Altınordu’nun müthiş serisi son buldu.

MAÇ ÖNCESİ İKİ TAKIM TEKNİK HEYETİ İZLEYENLERE BİR ANI BIRAKTI.

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Karşılaşmanın sona ermesinden sonra Altınordulu futbolcular soyunma odasında büyük üzüntü yaşadı. Teknik adamlar ve takımın tecrübeli oyuncuları, genç oyunculara soyunma odasında moral verdi. Özellikle tecrübeli oyuncuların genç futbolculara, “Futbolda böyle şeyler olabilir. Nasıl 7 maç kaybettikten sonra başarılı sonuçlar aldıysak kalan maçlarımızda da iyi sonuçlar alacağız ve ligi iyi yerde bitireceğiz” şeklinde konuşma yaptığı belirtildi.

TAKIMA İKİ GÜN İZİN

Ligde bu haftayı bay geçirecek Altınordu’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, futbolculara iki gün izin verdi. Futbolcular, çarşamba günü toplanarak bay geçilecek haftanın ardından oynanacak Kocaelispor maçı hazırlıklarına başlayacak. Ligde şu anda 41 puanla 13. sırada yer alan Altınordu, Kocaelispor, Balıkesirspor ve Boluspor maçları ile ligi tamamlayacak.

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Son dakika golü ile Samsunspor’a mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Bu karşılaşma iki takım adına da oldukça önemliydi. Öne geçtik hemen ardından beraberlik golünü yedik, karşılaşmanın 1-1 sona ereceğini beklerken kalemizde golü gördük. Bu deplasmandan alacağımız bir puan bizim için avantaj olacaktı ama olmadı. İyi bir serimiz vardı, o bitti. Yoğun bir maç trafiği yaşadık. Bu haftayı bay geçireğiz , sonrasında yeni bir seri başlatmak istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.