HABERLERÖZEL HABER

“Çok İyi Bir Hava Yakaladık…”

Başarılı hoca Kadir Altundağ “Yetenekli gençlerimizle, Geleceğin A Takımını oluşturuyoruz…Neden Türkiye Finalleri Olmasın…”

İZMİR MÜŞFİK TALAZ U 18 LİGİ – 8. Grup takımlarından Gri Sigorta Gültepespor U18 takımı ligin ikinci yarısına da hızlı başladı. Tecrübeli hoca Kadir Altundağ yönetiminde 7 maçta 7 galibiyet ile namağlup yoluna devam eden Gri Sigorta Gültepespor’da moraller yerinde. Bu hafta oynanan maçta güçlü rakibi 1923 Alsancak spor’u 4-1 geçen Gri Sigorta Gültepespor ligde 7 maçta 7.galibiyetini alarak bir maç eksiğine rağmen zirvedekini yerini sağlamlaştırdı.

Altundağ ; “Başkanımız Yasin Satır ,Yönetimimiz ve takım olarak çok iyi bir hava yakaladık… Neden Türkiye finalleri Olmasın…”

Sezon başında göreve gelen Gri Sigorta U18 takımı teknik sorumlusu Kadir Altundağ çok yetenekli genç oyuncuları olduğunu ve bu gençlerin önlerinin açık olduğunu belirtti. Altundağ sayfamıza yaptığı özel açıklamada ; ” Öncelikle İstanbul Taksim’de meydana gelen patlama için son derece üzgünüz. Saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. U18 takımımızda çok yetenekli oyuncularımız var. Bu oyuncularımızı 1. Amatör içinde hazırlıyoruz. Tabi ki ilk işimiz burada iyi sonuç almak daha sonra buradan yaklaşık 10- 15 genç topçu A takımda oynatmak. Hedefimiz kaliteli futbol oynamak ve bu çocuklarla beraber şampiyonluk kazanmak istiyoruz. Neden Türkiye Finalleri Olmasın…Yasin başkanım ve yönetimimiz her zaman yanımızda. Bu konuda çok şanslıyız. Ve buda başarıyı getiriyor. Çok iyi bir aile ve ekip olduk. Ve bu birliktelik ile çok iyi bir hava yakaladık. Ligde ertelenen bir maç ile eksiğimiz var. 7 maçta 7. galibiyet ile ligin ikinci yarısına başladık. Bu güzel gidişi sezon sonunda namağlup şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm amatör camiasına güzel, başarılı bir sezon diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

Gri sigorta Gültepespor oynadığı 7 maçta 7 galibiyet aldı. Rakip filelere 23 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Bir maç eksiğine rağmen 21 puanla namağlup avarejla 2.sırada bulunuyor.

BU HAFTA GRUPTA OYNANAN 8.HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU ;

  • 1925 GENÇLİK VE SPOR  6 – 0  BASMANE ALTINPARK SPOR
  • 1923 ALSANCAK SPOR  1 – 4  GRI SİGORTA GÜLTEPE SPOR
  • ÜLKÜ SPOR  3 – 2  GÜLTEPEGÜCÜ SPOR
  • EFELERGÜCÜ SPOR  0 – 3 (HÜKMEN) TOROSGÜCÜ SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.