HABERLERÖZEL HABER

Çıkış Devam Etti…

Gaziemir Onur spor ,Zirveye doğru çıkışını sürdürdü.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 20. grup mücadelesinde Gaziemir Onur spor, güçlü rakibi Balçova İdman yurdu spor ile karşılaştı. Ligin ilk yarısının son maçında heyecanlı ve çekişmeli geçen maçta Gaziemir Onur spor maçı 2-1 kazanarak zirveye doğru çıkışını sürdürdü ve puanını 13 yaptı.

Balçova belediyesi spor kompleksinde oynanan ve başta sona heyecanın olduğu maçta tempo düşmedi. Zirve için de anlamı olan maçta Gaziemir Onur spor 19. dakika da Burak FIRLANGEÇ ve 80.dakika da Hasan FIRLANGEÇ’in ayağından bulduğu gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Gaziemir Onur spor puanını 13 yaptı ve son haftalardaki çıkışı ile zirve takibini sürdürdü. Maçtan sonra Gaziemir Onur spor yönetiminden yapılan açıklamada “Takımımız bugün oynadığı maçta rakibini 2-1 ‘lik skor ile mağlup edip +3 puanı almasını bilmiştir. Teknik ekibimiz başta olmak üzere oynayan veya oynamayan tüm oyuncularımızı tebrik ederiz. ” ifadelerini kullandı.

Gaziemir Onur Spor’un başarılı teknik sorumlusu Lokman Serkan Sayman, sayfamıza özel maç sonu değerlendirmesinde ” Hafta İçi iyi 2 idman yaptık. Hazırlığımızı yapmıştık. Birlikte savunma ve hucüm edebilen bir takım olmayı kendimize hedef koymuştuk. Maçada bu şekilde başladık ve özellikle ilk yarı çok gol kaçırdık. Maç bitiminde de galip gelip 3 puan daha hanemize yazdırdık mutluyuz. Tüm oyuncu grubumuza teşekkür ederim.” dedi.

Gaziemir Onur spor önümüzdeki hafta, ligin ikinci yarısının ilk maçında , İzmir Ekonomi Üniversitesi Gençlik , Balçova İdmanyurdu spor ise Sarnıç Gençlik spor ile mücadele edecek.  

GRUPTA ŞU ANA KADAR OYNANAN MAÇLAR VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE ;

  • GAZİEMİR GENÇLERBİRLİĞİ 1 – 2 BALÇOVA SPOR
  • BALÇOVA İDMAN YURDU SPOR 1 – 2 GAZİEMİR ONUR SPOR
  • İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK – GAZİEMİR SARNIÇ SPOR

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.