ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

ÇAMKULE GÜMBÜR GÜMBÜR

Çamkule spor kulübü altyapısı, tüm yaş gruplarında yeni sezon çalışmalarına başladı…

İzmir futboluna renk katan ve başarılarıyla adından söz ettiren Çamkule spor kulübü pırıl pırıl genç altyapısı ile sezon çalışmalarına Çamkule okul yanı halı sahasında start verdi. Tüm yaş grupları ile 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayan Çamkule spor’da hedef her zaman olduğu gibi Türk futboluna iyi bireyler ve başarılı sporcular yetiştirmek.

Çamkule spor sportif direktörü ve A takım teknik sorumlusu Kemal ÇELİK ile birlikte altyapı spor okullarında Barış ŞEN ve Gökalp KIZILKAYA görev yapacak. Başarılı çalıştırıcı ve tecrübeli hoca Kemal Çelik “Her zaman olduğu gibi yeni bir sezon bizi bekliyor. Pırıl pırıl gençlerimiz, Barış ve Gökalp hocamızla birlikte yeni sezon için sahaya indiler. Önce iyi birey, daha sonra Türk futboluna güzel yetenekler kazandırmak istiyoruz. A takım olarak Şampiyonluk hedefi ile hazırlıklarımıza başlıyoruz. Yeni sezon tüm amatör camiasına hayırlı olsun ” ifadelerini kullandı.

“GENÇ YETENEKLERİMİZİ ÇAMLIKULE AİLEMİZE BEKLİYORUZ…”

Spor okullarında görev yapacak genç ve başarılı hocalar Barış ŞEN ve Gökalp KIZILKAYA yaptıkları açıklamada ; “2023-2024 sezonu için geleceğimiz gençlerimizle yeni sezon için tüm yaş gruplarında antrenmanlarımıza başladık. Hepimiz için hayırlısı olsun. Güzel ve yeni bir sezon bizi bekliyor. Kendine inanan ve güvenen tüm genç yeteneklerimizi spor okullarımıza bekliyoruz.” dedi.

SPOR OKULLARI , BİLGİ VE İRTİBAT İÇİN ; BARIŞ ŞEN ( 0546-242 7962) – GÖKALP KIZILKAYA (0537- 321 1202 )

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.