HABERLERÖZEL HABER

Bugün ilk maçına çıkıyor…

3.Lig yolunda Çiğli Belediyespor’u, İzmir ASKF Yönetimi Burdur’da yalnız bırakmıyor.

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 2. Grup’ta çok güzel bir sezon geçiren ve şampiyon olan Çiğli Belediyespor, 18-22 Nisan tarihleri arasında Burdur’da başlayacak bölge finalleri ilk maçına bugün çıkıyor.

İzmir temsilcisi Çiğli Belediyespor , tek devreli lig usulü gerçekleştirilecek Play-Off maçlarının ilkini 18 Nisan Pazartesi bugün oynuyor. Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Belediye Bolvadin Termal spor ile oynayacak olan Çiğli Belediye spor’a İzmir’den büyük destek var. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü başta olmak üzere, İzmir ASKF Başkanı Efkan Muhtar ve yönetim kurulu tam destek için Burdur’a yola çıktı.

Grup finallerinin ikinci müsabakasını 22 Nisan Cuma günü Aydın temsilcisi Efeler Spor ile oynayacak kırmızı-siyahlılar, kendisi gibi gruplarını zirvede tamamlayan iki rakibini geride bırakarak 2012 yılında kıl payı kaçırdığı 3. Lig’e deneyimli teknik direktör İmam Aydemir yönetiminde “Merhaba” demeye hazırlanıyor.

Maçı Emre Korkmaz Yönetecek. Yardımcılıklarını , Hidayet Zeybek , Mustafa Güçer ve 4.hakem Mustafa Gökhan yapacak.

İLK MAÇ BUGÜN – 18 NİSAN 2022 -BELEDİYE BOLVADİN SPOR – ÇİĞLİ BELEDİYE SPOR – SAAT : 15.00 – MAKÜ İSTİKLAL STADI – BURDUR MERKEZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.