HABERLERÖZEL HABER

BAŞKANLARDAN,DOSTLUK MESAJI…

Karabağlar’ın köklü iki kulübü Karabağlar spor ve Yeşilyurt spor kulübü başkanları dostluk mesajı verdi.

İZMİR GÜVENTAŞ HAZIR BETON SÜPER AMATÖR LİG, Hafta sonu oynanan 3. Grup, 3.hafta Yeşilyurt spor – Karabağlar spor maçından sarı lacivertli ekip Yeşilyurt spor 4-2 galip ayrılmıştı. Maçtan sonra istenmeyen olayların yaşanması sonrası bugün Karabağlar Kulüpler birliği başkanı Cihan Demir, her iki kulüp başkanı ,Yeşilyurt spor kulübü başkanı Emre Hamarat ve Karabağlar spor kulübü başkanı Adem Kuzu ile Karabağlar spor kulübünde buluştu.

Her iki kulüp başkanı Adem Kuzu, Emre Hamarat ile birlikte Kulüpler birliği başkanı Cihan Demir, tüm camiaya Dostluk mesajı verdi. Yapılan açıklamada ; “Tarihi başarılarla dolu iki kulübümüzün maçı sonrası istenmeyen görüntüler olmuştur. Bizler her şeyi sahada bırakan tecrübeli yöneticiler olarak önümüzdeki maçlara odaklandık. Her iki kulübümüzün adını en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. İki kulübümüzün dostluğu kulüplerimiz var oldukça devam edecektir. Her zaman olduğu gibi hedefimiz Türk futboluna başarılı sporcular ve iyi bireyler yetiştirmek. ” ifadelerini kullandı.

Karabağlar Kulüpler Birliği başkanı Cihan Demir “Her iki kulüp başkanımızı bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Yeni sezonda tarihi başarılar ile dolu iki kulübümüze bu sezonda da başarıların yanlarında olmalarını ve güzel bir sezon temenni ediyorum” dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.