HABERLERÖZEL HABER

“SIRA BİZDE” Dediler ve Başkanlar Sahaya Çıktı…

Birbirinden güzel tam 6 Gol, Ağlarla Buluştu…

Ulusal Veteranlar ve Masterler konfederasyonu Ege Bölge federasyonu 2021-2022 sezonu sonuçlandı. Uzun bir sezon sonrası kulüp başkanları “ARTIK SIRA BİZDE” diyerek formalarını giyerek sahaya çıktılar.

Balçova spor kompleksinde heyecanı yüksek bir tempoda oynanan maçta kazanan dostluk oldu. Karşılıklı gelen gollerden sonra maç 3-3 dostça bitti. Bu sezonu bitiren Ulusal Veteranlar ve Masterler konfederasyonu Ege Bölge federasyonunun başkanları ve takımları yeni sezonu beklemeye başladı.

Heyecanı ve temposu yüksek olan maçta golleri Başkanlar Karması A takımından ; Rasim (2) Zeynel kaydetti. Başkanlar karması B takımının gollerini ise Halil (2) ve Yücel attı. Baştan sona izleyenlere keyif veren maçta sahada mücadele eden hakem ve maç kadroları şu şekilde oluştu ;

HAKEMLER ; Murat Ağbulak Serpil Ateşçi Temel ve Sercan Ertemçöz

BAŞKANLAR KARMASI A ; Kaleci Mehmet, Uğur, İlkay, Türkay, Süleyman, Serkan, Tansu, Zeynel, Alper, Ogün ve Gürsel on biri ile sahaya çıktı.

BAŞKANLAR KARMASI B ; Kaleci Kemal, Özcan, Yüksel, Ali, Yücel, Erkan, İbrahim, Cenk, Deniz, Birol ve Nesib on biri ile sahada mücadele etti..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.