HABERLERÖZEL HABER

AMATÖR SPORA DESTEK…

EGEKENT GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NE İSTANBUL’DAN İKİ SPONSOR …

Sponsor firma yetkilileri, Gençlerin her zaman spor yapmaları için ” ELİMİZDEN GELDİĞİNCE,AMATÖR SPORA VE AMATÖRLERE HER ZAMAN DESTEK OLMAK İSTİYORUZ.” dedi.

Yeni sezonda ligde fırtınalar gibi esen Egekent Gençlik spor kulübüne sponsor desteği sürüyor. İzmir’in dikkat çeken alt yapı takımlarından Egekent Gençlik spor kulübü sponsor olan ; ÖNDEŞ A.Ş yönetim kurulu başkanı Oktay ÖNDEŞ ‘e ve BİA JEANS firma sahibi Serdar Beytaş’ a ve Egekent Gençlik spor kulübü yönetim kurulu üyesi Murat Beytaş’a kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Amatör spor her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirten ÖNDEŞ A.Ş yönetim kurulu başkanı Oktay ÖNDEŞ ve BİA JEANS firma sahibi Serdar Beytaş yaptıkları açıklamada ; ” Geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Şimdilik forma yaptırdık malzeme desteğinde bulunduk ama desteklerimiz sürecek.” dedi.

Egekent Gençlik Spor Kulübü sportif direktörü ve Antrenörü Mesut Bektaş ” Böyle duyarlı işadamlarımızı görmek bizi mutlu ediyor. Bizlere destek olarak gençlerimizi sevindiren firmalarımıza ve çok değerli yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.