HABERLERÖZEL HABER

Amatöre Destek …

“OXXO YAZILIM” dan, 100.Yıl Yiğitler Spor’a Can Suyu…

100. Yıl Yiğitler spor yöneticisi Özgür Kara ve OXXO YAZILIM Ceo’su Uğur Özuğur arasında gerçekleşen görüşmeler sonucunda iki taraf arasında ana sponsporluk sözleşmesi yapıldı.

OXXO YAZILIM Ceo’su Uğur Özuğur sözleşme sonrası yapmış olduğu açıklamada ; “Amatör futbolun Türkiye ‘de çok önemli bir yerinin olduğunun farkındayız. Bu doğrultu da elimizden gelen desteği sağlamak istiyoruz ve amatör futbol ve genç sporcularımıza fayda sağlamaktan ben ve OXXO Yazılım ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. Yapılan sponsorluk anlaşması iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

100. Yıl Yiğitler spor kulubü başkanı Yunus Kızıltaş ise “Bu sponsorluk anlaşmasında desteklerini esirgemeyen OXXO Yazılım ailesi ve yöneticimiz Özgür Kara’ya teşekkür eder çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz “şeklinde açıklamada bulundu.

100.Yıl Yiğitler yöneticisi Özgür Kara ise “Destekleri ve amatör futbolun yanında oldukları için OXXO Yazılım ailesine sonsuz teşekkür ederim.Bu oluşumda bizlerin çabaları ve amaçları gençleri spora teşvik edip başarılı olmalarını sağlamaktır. Onların başarıları bizler için gurur kaynağı olmaktadır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.