HABERLERÖZEL HABER

“Bu Organizasyona Ev Sahipliği Yapabiliriz…”

Başkan Dinç ; “Plaj Futbolu Marmaris İlçesinde Neden Yapılmıyor… ? “

Muğla ili ve Marmaris ilçesinin parlayan yıldızı Marmaris 1923 spor kulübü başkanı ve antrenörü Görkem Murat Dinç ” Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapabiliriz. Plaj Futbolu Marmaris İlçesinde Neden Yapılmıyor… ? ” dedi.

Konu hakkında belde olarak da her türlü imkanlara sahip olduklarını belirten başkan Görkem Murat Dinç sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“Türkiye Futbol Federasyonunun Eylül ve Ekim aylarında Türkiye’nin bir çok İlinde düzenlemiş olduğu bu organizasyonu Marmaris’te neden yapamıyoruz.? Plajı ve sahili olmayan İl ve İlçelerde dahi kum dökülerek yapılan bu organizasyon Turizm Cenneti Marmaris İlçesinde neden yapılmıyor.?

Her sene Eylül-Ekim aylarında Antalya’nın Alanya İlçesinde yapılan Türkiye Finalleri Marmaris İlçemizde de yapılabilir.. Spor Turizmi ve Kış Turizmi deniliyor ama bu tür organizasyonlar için bir girişim yapılmıyor.. Sahilimiz var, Kum dökülebilir, 2 tane portatif kale koyulacak, çizgiler plastik, ses müzik sistemi, su ve enerji içeceği markaları zaten sponsor oluyor, muhteşem showlar eşliğinde bu organizasyona ev sahipliği yapabiliriz..” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.