HABERLERÖZEL HABER

MORALLER YERİNDE…

KARABAĞLAR GENÇYILDIZ ZİRVEYİ BIRAKMIYOR…

İZMİR TANER SAVUT 1. AMATÖR KÜME – 9. Grupta Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Karabağlar Gençyıldız’da moraller yerinde.

ZİRVE İNADI DEVAM EDİYOR…HEDEF YENİDEN SÜPER AMATÖR LİG…

2022-2023 Sezonu İzmir Taner Savut 1.Amatör 9.grup takımlarından Karabağlar Gençyıldız spor haftayı 3 puanla kapatarak zirve mücadelesini devam ettirdi.

İZMİR TANER SAVUT 1. AMATÖR KÜME – 9. Grup,5. Hafta maçında genç ve dinamik bir kadroya sahip Arslangücü ile oynayan Gençyıldız zorlu karşılaşmadan 2-1 galip ve 3 puanla ayrılarak zirveden kopmadı.

Oynadığı 5 hafta içerisinde 4 galibiyet 1 mağlubiyet alan Gençyıldız spor artık kayıp vermeden zirveye yerleşmek istiyor. 5 hafta sonunda rakip ağlara 19 gol atan Gençyıldız, kalesinde 4 gol gördü ve 12 puanda bulunuyor.

Teknik sorumlu Soner Seylan “İlk 5 haftayı geride bıraktık. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama bundan sonra kayıp vermek istemiyoruz. Oyun sistemimizi sahaya yansıtmaya başladık. Geçen sene olduğumuz yere Süper amatöre dönmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü başkan yardımcısı ve sportif direktörü Nuri Önen; ”Güzel bir grupta güzel bir sezon yaşıyoruz. İstediklerimizi sahaya yansıtan bir ekip olarak artık puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz Şampiyonluk ve Süper Amatör. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum “ ifadelerini kullandı.

GRUPTA 5.HAFTA MAÇLARI VE SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU;

  • KARABAĞLAR ARSLANGÜCÜ  1 – 2  KARABAĞLAR GENÇYILDIZ SPOR
  • KARABAĞLAR SEVGİ SPOR  1 – 6  İZMİR ATİLLA SPOR
  • KARABAĞLAR SPOR  15 – 0  EFELERGÜCÜ SPOR
  • KARABAĞLAR BARIN SPOR  2 – 1  BASIN SİTESİ SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.