HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

CAN KALENDER’DE TAMAM…

Karabağlar Gençyıldız spor kulübü tecrübeli oyuncu 1996 doğumlu Can KALENDER ile anlaştı…

Karabağlar ve İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 9.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlerini yapan Karabağlar Gençyıldız, altyapısından yetişen genç ve başarılı defans oyuncusu 1996 doğumlu CAN KALENDER ‘i yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Teknik sorumlu Metin Özbursa ve başarılı oyuncu Can Kalender hazır bulundu.

1996 doğumlu başarılı ve tecrübeli defans oyuncusu CAN KALENDER , imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ İlk futbol hayatına başladığım İzmir’in ve Karabağlar’ın geçmişi başarılarla dolu kulübüme yeniden geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz belli. Başkanımız Cihan Demir ,başkan yardımcımız Nuri Önen’e , yönetim kuruluna ve teknik ekibe ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Karabağlar Gençyıldız takımı ile yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayım. Bu vesileyle bir kez daha depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağ olsun, bu acılar bir daha yaşanmamak üzere son bulsun. ” ifadelerini kullandı.

2012 yılında Karabağlar Gençyıldız spor kulübünde futbol hayatına başlayan Can KALENDER, 6 sezon oynadıktan sonra sırasıyla ; GAZİEMİR FUTBOL KULÜBÜ, MENDERES BELEDİYESİ EĞT.KÜL.GENÇLİK SPOR, KARABAĞLAR GENÇYILDIZ, YAPICIOĞLU BAŞDAŞ SPOR, ESKİİZMİR GENÇLİK SPOR ve YAPICIOĞLU BAŞDAŞ SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.